Dnia 6 czerwca 2019 odbyły się w naszej szkole warsztaty gastronomiczne dla klasy 2a z Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Prudniku. Dzieciaki przygotowały drożdżowe bajgle oraz budyń z kaszy jaglanej o smaku jabłkowo-truskawkowym. Prace odbywały się pod okiem uczniów z klasy 2TG naszej szkoły oraz szefa kuchni w jednej z restauracji w Pokrzywnej Waldemara Małoty- serdecznie Wam dziękujemy za zaangażowanie i przekazanie wiedzy milusińskim.
Zespół Szkół Rolniczych w Prudniku informacje o szkole, aktualne wydarzenia, kierunki kształcenia. Znajduje się tu statut szkoły, warunki rekrutacji uczniów, spoty reklamowe. Poznamy tu kadrę pedagogiczną, plan lekcji, działające w szkole koła zainteresowań. Jest to także kronika wydarzeń minionych, odnajdziemy tu notatki z życia klas, które już opuściły mury szkoły.








